Ana içeriğe atla

Kayıtlar

Mayıs, 2022 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Sıfırdan Wordpress İle Blog Sitesi Nasıl Kurulur?

Source Bugünlerde bir blog başlatmak oldukça kolay.  WordPress.com, Tumblr, Wix veya Blogger gibi ücretsiz blog yayınlama araçlarını kullanarak blogunuzu dakikalar içinde oluşturabilirsiniz. 

Substack ile Bülten Yayınlayarak Nasıl Para Kazalınır? (Günde 1000 TL ve Fazlası)

Source Substack Nedir?   Substack, bir yazarın aboneliklerden para kazanan bir e-posta bülteni başlatmasını kolaylaştırır.   Yazarlar, e-posta haber bültenleri yayınlamak için oluşturulmuş bir içerik yönetim sistemine, Stripe aracılığıyla entegre ödemelere ve ücretsiz abone içeriği barındırabilen bir web sitesine sahip olur.

Blog Yazarak Para Kazanmak

  Source Online Yazarak Para Kazanmak Nedir? Online Yazarak Para Kazanmak , herhangi bir platformda veya kendi websitesinizde yazılar makaleler denemeler yazarak bunu para kazanabileceğiniz şekle getirmeye Online Yazarak Para Kazanmak denir.

Medium Hakkında Önemli Sırlar

Source Medium yazarlar için oluşturulmuş en iyi yazarlık platformlarından birisidir.

Medium'dan Nasıl Para Kazanabilirsiniz ( Eğer Ödeme Onayı Alamadıysanız ) - 2024

Source Varsayalım, Bloğumda yazan diğer makaleleri okudunuz, tüm anlattığım yolları denediniz fakat bir türlü Medium ödeme onayı olan hesabınız olmadı mı? Peki Eğer Ödeme Onayı Alamadıysanız, Medium'dan Nasıl Para Kazanabilirsiniz.

Medium’da Büyük Yayınlara Kabul Edilmek

Source Bazı kolay yöntemleri kullanarak en zor yayınlarda bile yazılarınızı yayınlatabilirsiniz İşte çoğu kişinin benim hakkımda bilmediği bir sır vereyim…