Ana içeriğe atla

Kayıtlar

Ağustos, 2022 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

2024'de Sadece Bilgisayar Kullanarak İnternette Nasıl İş Kurulur?

Source Uzmanlara Göre Kanıtlanmış İpuçları Başarılı bir iş kurmanın belirli bir sihirli tarifi yoktur. Ancak, tüm işletmelerin başarılı olmak için ihtiyaç duyduğu birkaç temel bileşen vardır. Bu beceri ve özellikleri geliştirmeye odaklanabilirseniz, 2024'de başarılı bir şirket kurma yolunda ilerleyebilirsiniz.

Medium'da Makalelerinizi Yayınlamadan Önce Yapmanız Gerekenler

Photo by  Mark Fletcher-Brown  on  Unsplash Yayınla düğmesine basmadan önce şu iki düzenleme adımını göz önünde bulundurun Şimdiye kadar birden fazla metin düzenleme atölyelerine katıldım.  Bu yazıda ve metinlerimde her zaman uyguladığım iki noktayı sizler ile paylaşmak stiyorum.  Umarım sizin için de faydalı olur.

Medium'dan Ödeme Alma ve Stripe Ayarları - 2024 Güncellendi

Source Medium’da ki iki hesabıma da bu yöntem ile kısa sürede ödeme onayı aldım. İddia ediyorum Türkçe olarak hazırlanmış en detaylı Medium Partner Program ve Stripe başvuru rehberini okuyacaksınız.

Medium'da Referanslı Üyelerden Para Kazanmak (Referred Member Earnings)

Source Geçtiğimiz yıllarda Medium, Medium Partner Program (MPP) ile yazarların para kazanması için ikinci bir yol ekleyeceğini duyurdu. 

Medium'da Okuyucuları Sadık Bir Kitleye Dönüştürmek için 6 Strateji

Source Her blog yazarının uzun vadeli başarı için ihtiyaç duyduğu bir şey vardır.

A'dan Z'ye Alexa Rank - Alexa Rank Sıralamanızı Nasıl Yükseltebilirsiniz?

Source Bloğunuzun Alexa Rank Sıralaması Nasıl Yükseltilir? Genel olarak SEO çalışmaları, Alexa Sıralamanızda bir avantaj elde etmenin en iyi yollarından biridir. Hangi anahtar kelimelerin trafik çektiğini hesaplamak, hangi taktiklerin onları çektiğini, potansiyel müşteriler ürettiğini vb. belirlemenizi sağlayacaktır.