Ana içeriğe atla

Kayıtlar

Ekim, 2022 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Medium'da Mükemmel Bir Makale ve İçerik Nasıl Yazılır?

Source   Yazarlar, içeriklerinin görüntülenmesi, okunması, beğenilmesi ve paylaşılması için yüreklerini ve ruhlarını harcarlar. Kişisel bir günlük yazmadıkça, hepimiz makalelerimizin, bloglarımızın ve kitaplarımızın başkaları tarafından okunmasını isteriz.

Medium'da Yazıları Hangi Dilde Yazmalısın?

  Source Diğer yazılarımı takip edenleriniz asımsayacaklardır. Uzun süredir İngilizce olarak yazılar yazdığım ciddi bir ziyaretçi ve abone kitlesine sahip olan ayrı bir Bloğum daha var.

Google AdSense Onayı En Hızlı Nasıl Alınır?

Source Google AdSense Onayı En Hızlı Nasıl Alınır? Google AdSense onayını hızlı bir şekilde nasıl alacağınızın en iyi ve kolay yollarını arıyorsanız, bugün doğru yerdesiniz.

Medium'da 1 yılda Tam 200 Hikaye Yazdım, Detaylı Kazançlar, Alınan Dersler Neler...

Source Kazanç ve Takipçi Hedeflerimi Yakaladım mı? 4 yıldır yaşam, iş ve liderlik üzerine paylaşımlar yaptığım kendi blogum var ve uzun süredir yarı zamanlı blog yazarı olarak bir miktar deneyimim olduğunu söyleyebilirim. Ancak kendi blogumla ilgili en büyük sorunum; uzun süredir düzenli yazılar yazmama rağmen web sitesine yeterli ziyaretçi trafiği çekemememdi.

Bloğunuzu 5 Adımda Tam Zamanlı Bir İş Haline Getirin

Source Adım 1.) Mevcut blog gönderilerini yenileme Blog yazımı yenilemek, tüm yazılarımı kapsamlı bir şekilde gözden geçirmeyi içerecek.  Amacım onları daha iyi hale getirmek olacak.