Ana içeriğe atla

Kayıtlar

Haziran, 2023 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Medium'da 1,5 Yılda 4.200 Takipçiye Nasıl Ulaştım? Sizde Aynı Taktikleri Uygulayın.

Source Yeni bir yazar olarak gelir nasıl artırılır, takip edilir kullandığım formülü aynen kopyalayın ve sonuçlar şaşırtıcı olacak. Bugün, yeni ve büyük bir sürprizle geldim ve kimse çalışmanızı okumuyorsa endişelenmeyin. Sürpriz!!? Evet, 4,000 takipçi ve 1 buçuk yıl Hayaldi.

İnternetten Günde 75 Dolar Kazanmanın 2 Basit Yolu

Source İnternetten günde 75$ kazanmanın 2 yolunu keşfedin ve evinizin rahatlığında online olarak para kazanmaya başlayın.

Google vs. OpenAI chatGPT - Google Bard Neden ChatGPT'den Çok Daha İyi ?

Source: Screenshot by Author Google senaryoyu tersine çevirdi ve daha önce OpenAI vs Google olarak bilinen ve şimdi ChatGPT vs Google Arama Motoru olarak bilinen bu devam eden çevrimiçi anlaşmazlığın yeni bir versiyonunu yarattı. Google Bard Vs ChatGPT en son sürümdür.

ChatGPT Kullanmaya Başlamanız İçin 10 Önemli Neden (Örneklerle)

  chatGPT website - screenshot by author ChatGPT gibi uygulamaları kullanmak biraz dikkat gerektirir. Zorluğun bir kısmı ChatGPT'nin insan benzeri konuşma yeteneklerinin aldatıcı olabilmesidir. Gerçek bir insanla konuştuğunuzu hissetmek, sizi bir makine ile geçerli olmayabilecek konuşma beklentilerine güvenmeye teşvik eder.

Medium'da Yazı Kalitenizi Arttırmanın 8 Yolu

Source Yazma becerinizi ve kendinize güveninizi artırmanın kesin yolları Bu mekandasınız çünkü okumak ve yazmak istiyorsunuz. Ben yazmaya 2018'de başladım ve kısa ara vermeler dışında genellikle farklı alanlarda bloglarım oldu.

2024 SEO Rehberi : Arama Motorlarında Üst Sıralarda Yer Alma Rehberi

Source Akılda Tutulması Gereken Önemli İpuçları ve Stratejiler  İçindekiler   ∘ SEO'yu Anlamak   ∘ Sayfa İçi Optimizasyon   ∘ Anahtar Kelime Araştırması   ∘ Yüksek Kaliteli İçerik   ∘ Meta Etiketleri   ∘ URL Yapısı   ∘ Sayfa Dışı Optimizasyon   ∘ Bağlantı Oluşturma   ∘ Sosyal Medya Etkileşimi   ∘ Çevrimiçi Dizinler ve Listeler   ∘ Teknik SEO   ∘ Aşağıdaki teknik SEO en iyi uygulamalarını göz önünde bulundurun Milyonlarca web sitesinin dikkat çekmek için yarıştığı geniş dijital ortamda, güçlü bir çevrimiçi varlığa sahip olmak başarı için çok önemlidir.  Arama Motoru Optimizasyonu (SEO), web sitenizin görünürlüğünü artırmada, organik trafik çekmede ve arama motoru sonuç sayfalarında (SERP'ler) daha üst sıralarda yer almada çok önemli bir rol oynar.  Bu makalede, SEO'nun temel yönlerini inceleyecek ve web sitenizin performansını artırmak için size uygulanabilir ipuçları sunacağım. SEO'yu Anlamak SEO, web sitenizin içeriğini, yapısını ve teknik unsurlarını Google, Bing ve Y