Ana içeriğe atla

Kayıtlar

Ağustos, 2023 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Makalem Google Trendlerde Nasıl #1 Numara Oldu?

Source Google Aramalarında Hala YouTube Sonuçlarından Önce 1. Sırada Yer Alıyor. Medium’da İngilizce hesabımda yazılarımı uzun zamandır okuyan 5 bin şanslı takipçimden birisiyseniz, zaman zaman çok farklı konularda yazılar yazdığıma şahit olmuşsunuzdur.

Medium'un Yeni Algoritması Gelirlerimi Nasıl Etkiledi?

Source Ağustos 2023 -Medium değişikliklerinin gelirim üzerine etkisini görmek için bu ay hiç yazı yazmadım. Sonuçlar tahminimden çok daha kötü. Takip eden okuyucularım çok iyi bilirler, Medium’da çok sıra dışı denemeler yaparak farklı stratejilerin, Medium okunma ve gelirleri üzerine etkilerini sürekli olarak araştırıyorum.

3 Yıl İçinde Etrafımızda Çok Fazla Milyoner Yazar Göreceğiz

Source Bir arkadaşımın dediği gibi, “Bir yazar olarak yeriniz her zaman doldurulabilir.” Ama unutmayın, bir yazarın işi sadece yazmak değil. Yazmanın yanı sıra düşünmek gibi zor bir görevi daha yerine getirmektir.

Medium'da İlk Yazım 24 Saat Geçmeden Dolar Kazanmaya Başladı

Source Medium Türkçe hesabımda gördüğüm sonuçlar bana şimdiye kadar bildiklerimi sorgulatmaya başladı.

Medium’da 5 Dakika’da Nasıl Partner Ödeme Onayı Aldım?

  Source: Taken by Author 7 Ağustos 2023'de Bizzat Kendim Uyguladığım ve Başarılı Olduğum Yöntemi Anlatıyorum. Medium’da ki İngilizce hesabım için yaklaşık 2 yıl önce Medium Partner Programı’na kabul edilebilmek için doğru yolu bulana kadar defalarca deneme yapmış, çok kez ret almış ve sonunda doğru metodu bulabilmiştim.

Medium'da "Canonical Link" Kullanarak Daha Fazla Kazanmak

Source Size önemli bir SEO sırrı olarak bilinen, Canonical Link kullanarak aynı içerik ile farklı sitelerde yazarak nasıl x4 daha fazla para kazanabileceğini anlatacağım. An itibari ile 2 tane Türkçe, 2 tane de İngilizce Bloğum Var. Bunların .com uzantılı alan adları ve ayrıca Medium'da ikiz içerik blogları bulunuyor.

Medium CEO'su Açıkladı. Türkiye Medium Partner Program'a Ekleniyor

Source Bugün Medium CEO 'su tarafından resmi olarak Türkiye'nin 2024 yılı itibari ile Medium Partner Programına dahil olacağı ve Türkiye'de ki kullanıcıların artık sisteme başvuru yapabileceklerini açıkladı. Son iki yıldır Medium'da düzenli olarak yazıyorum ve dolar olarak yan gelir elde ediyorum. Medium'da ki İngilizce sayfamda Ağustos 2023 itibari ile 4.2K Takipçim var.  Her ay ortalama 200-300 arası yeni takipçi kazanarak hızlı şekilde ilerliyorum.