Ana içeriğe atla

Kayıtlar

Eylül, 2023 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Kitap Okuyarak Para Kazanmanın En Kolay Yolları

Source Medium'da tecrübelerini paylaşan ve sadece kitap okuyarak, her ay binlerce dolar para kazanan insanlar görüyorum. Gençken hayalim hep tam zamanlı profesyonel bir okur olmaktı. Tüm işimin sadece kişisel gelişim kitapları okumak ve kişisel gelişim için neyin iyi, neyin kötü olduğunu tespit etmek sonra da düşüncelerimi ve tecrübelerimi diğer insanlarla paylaşmak olmasını istiyordum.

Google AdSense Onayı En Hızlı Nasıl Alınır?

Source Şimdiye kadar Google Adsense'den en yüksek 4.800 Lira para kazandım. Şimdiye kadar ödeme almadığım hiç bir ay olmadı. Gelin sizinde websitenizden ve bloğunuzdan benzer şekilde Google Adsense geliri elde edebilmeniz için yapmanız gereken basit adımları inceleyelim.

Bloğumda Google Adsense ile 5.000₺ Kazandım? Aynısını Yap!!!

Source   Google Adsense’den şimdiye kadar en fazla aylık olarak 4.800₺ (200$) kazanabildim. Eminim ki eğer bloğuma biraz daha fazla zaman ayırabilirsem her ay 20.000₺ (800$–1000$) gibi paralar kazanabileceğimden hiç şüphem yok.

Medium'da Türkçe Yazarak Nasıl Rekor Ödeme Aldım.

  Source Bu yazıda, Medium’da Türkçe yazmaya başladıktan sonra ilk ayımda ne kadar kazandığımı tüm şeffaflığı ile paylaşacağım.

Medium’da 2 Haftada 1 Yazı İle Nasıl (5$)120₺ Kazandım?

Source DİKKAT; 5$ Medium’dan bu ay elde ettiğim toplam gelir değil, bu tutar sadece 1 tane yazının 2 hafta içinde şuana kadar getirdiği kazanç miktarıdır.