Ana içeriğe atla

Kayıtlar

Ekim, 2023 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Medium'da ve Tüm Platformlarda Büyümek İçin Bu 8 Kolay Adımı Yapıyorum.

Source Bunları yapmaya başladıktan sonra hızla büyümeye başladım. Anlatacaklarım sadece Medium’da başarılı olmak için geçerli değil.

Verimliliğinizi Artıracak En İyi 10 Mobil Uygulama - 10/20

Source: Created on Ideogram.ai Gün boyunca bir çoğunu aktif olarak kullanıyorum, size de verimliliğinizi arttıracakları ve eğlenmenizi sağlayacakları için kullanmanızı tavsiye ediyorum.

Medium'da Okunma Sayılarınız Düştüğünde Bu 4 Şeyi Yapın.

Source: created on Ideogram.ai   Ben okunma sayılarım dibe vurduğunda, paniğe kapılmak yerine bunları yapıyorum. Haftalarca içinizden geldiği gibi özgürce yazmayı planladıktan sonra nihayet başyapıtınızı tüm dünya ile paylaşmaya hazırsınız. 

Her İşinizi Yaptırabileceğiniz ChatGPT Alternatifi 12 Yapay Zeka Uygulaması

Source Kod Yazdırmak, Ödevlerin Yaptırılması, İçerik Ürettirmek ve Çok Daha Fazlasını Bu Yapay Zeka Araçlarına Yaptırın. Size yapay zekanın, günlük işlerimi nasıl kolaylaştırdığı ile ilgili çok kısa bir örnek vermek istiyorum.

Medium'da Yazılarınızın Başlıklarında SAKIN Bu Hataları Yapmayın

  Source: The picture is created by AI with ideogram.ai. Prompt: A man with a Macbook in his hand, very happy and jumping. “Star” is written above his head. create his face and body very realistic. Yazılarınıza Küçük Dokunuşlar İle Neler Yapabileceklerinize İnanamayaksınız. İşte yeni başlayanların her zaman yaptığını gördüğüm (ve eskiden benim de yaptığım!) başlık seçerken yapılan üç önemli hata.

Ücretsiz Kitap Okuyabileceğiniz En İyi Platformlar

Source: Taken by Author Geçtiğimiz ay, profesyonel bir eğitim kurumu ile anlaşarak, Almanca öğrenmeye başladım. Öğrenim sürecimde yararlı olacağını düşündüğüm iki tane kitap alırken, son anda sepete girişimcilik üzerine daha önce okumayı atladığım bir kitabı daha ekleyerek, üç kitabı birlikte sipariş ettim. Yazımın kapak resminde satın aldığım bu üç kitabın görselini görebilirsiniz.

Medium Yayını Nedir ve Nasıl Yazı Gönderilir?

Source Medium yayınlarının listesini nerede bulabileceğinizi, Medium editörlerinin nasıl ödeme aldığını ve daha fazlasını öğrenin. Kısa cevap: Medium yayını, bir veya daha fazla yazarın hikayelerinden oluşan temalı/temasız bir koleksiyondur.