Ana içeriğe atla

Kayıtlar

Kasım, 2023 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Medium’un Yeni Yazarları: Siz Sakın Bu Hataları Yapmayın

  Source Daha fazla takipçi peşinde koşmayı bırakın ve ‘yazma’ motivasyonuna odaklanın. Günlük tutmak, kişinin kendi kendine fısıldamasıdır. Fakat blog yazmak kişinin tüm dünyaya seslenmesidir. Ben dünyaya seslenmeyi tercih ettim. Siz de öyle yapın.

Blogger Blogspot ile Kurduğum Siteme Google Adsense Onayını Nasıl Aldım?

Source   2023 - 2024 Yılında, Para Kazanabileceğiniz Bir Blog Sitesi Kurmanın Yıllık Maliyeti Sadece 195₺.  Süreçte çıkardığım dersler ve tecrübeler, ihtiyacı olanlar için tam bir rehber niteliğindedir. Artık çok kısa sürede Google Adsense onayı almanın yollarını keşfettim.

Türkiye’den Medium Partner Başvurusu ve Stripe Ödeme Ayarları

Source Hemen hemen her gün, benimle temasa geçen bir çok okurum; Medium Partner Türkiye başvuru süreçleri ile Stripe ödeme ayarlarını, anlattığım bu yöntemleri uygulayarak hiç zorlanmadan geçtiklerini ve onayları aldıklarını iletiyorlar. Resimlerle Adım Adım, Medium Partner Başvuru Detayları ve Türkiye Üzerinden Stripe Ayarları. Ayrıca, Wise veya Payoneer Üzerinden Ödemenin Alma Metodları

Medium'da Takipçi Sayımı Çok Basit Yöntemler İle Nasıl Arttırıyorum?

Source Bildiğiniz gibi yazarlığın veya herhangi bir işin başarısı esas olarak takipçi sayısına bağlıdır. Medium’da takipçi sayınızı arttırmanın yollarını arıyorsanız, doğru yazıyı okumak üzeresiniz.

Medium’daki Yazılarımı Vocal.Media’ya Yükleyerek 25$ (750₺) Bonus Kazandım.

  Source Vocal.Media’da Aynı Medium Gibi Yazı Yazarak Para Kazanabileceğiniz Bir Popüler Bir Platformdur. Vocal.Media ’ da 10. Makalemi yayınladığımda hesabıma   25$   Bonus ödemesi yapıldı. Yakın zamanda da 25. ve 50. Makalelerimi yazdığımda da   75$   daha bonus alacağım.

Medium'da Bir Makale İle Nasıl 18$-500₺ Kazandım?

  Source: ideogram.ai  Medium’da yazmaya başlayarak ne kadar doğru bir karar verdiğimi gün geçtikçe çok daha iyi anlıyorum.