Ana içeriğe atla

Kayıtlar

Ocak, 2024 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Yazarlar !!! — İşte Size Harika Bir Kaynak

Source Sadece verdiğim boşlukları doldurun ve sonuçlarını görün. Dünyada iki tür yazar vardır : Düzinelerce iyi fikir üreten ve çok şey yapan. Tek bir mükemmel fikir arayan ve hiçbir şey yapamayan.

İnsanların Gerçekten Okuyacağı Bir Makale Nasıl Oluşturulur?

Source Hepimiz daha fazla okunmak ve yazarak daha fazla para kazanmak için okuyucunun dikkatini nasıl çekeceğimizi bilmek istiyoruz. En önemlisi, başından sonuna kadar konularınıza odaklanın.

Büyük Bir Yazar Olmaya Çalışmayı Bırakın

Source Bunun yerine harika yazmanın ilkelerine odaklanın. Çoğu yazma tavsiyesi birbirine benzer ve kılık değiştirmiş kişisel yardım paketi şeklinde yazarlara servis edilir.

Medium’da Anahtar Kelimelerin Üzerine Hiç Tıkladınız mı? (ŞAŞIRACAKSINIZ!!!)

Source Eğer yazılarınız okunmuyorsa ve istediğiniz kitleye ulaşamıyorsanız nedeni bu. Medium’da kullandığım, Türkçe anahtar kelimelerin üzerine tıkladığımda, o an kafamın üstünden kaynar sular dökülmüş gibi hissettim.

Düzenli ve Sadık Okuyucu Kitlenizi NASIL Bulacaksınız?

Source Her blog yazarının ihtiyacı olan şey sadık bir okuyucudur. Bu yazımı, en sadık okurlarıma armağan etmek istiyorum. Eminim, onlar kendilerini biliyorlar.

2024'de Türkiye, Medium Partner Programına Katılıyor

Source Artık, Medium’da yazmamak için bahanen kalmıyor. 20 Temmuz 2023 sabahı, e-maillerimi kontrol ederken Medium’un gönderdiği bir e-mail dikkatimi çekmişti.

Medium Türkçe Bloğum 3. Ayında Ne Kadar Kazandı? Sıfırdan Başarı Denemesi

Source Medium’da Türkçe yazarak para kazanabilir miyiz? Sıkı takipçilerim hikayeyi en başından beri biliyor ve bu sıfırdan başarı denemesi serisini takip ediyorlar. Medium’da İngilizce Bloğum ’da, 2 yıldır düzenli olarak yazılar yazıyorum.

Online Yazarlık Bülteni  Açıldı - Hızlı Soru & Cevap Alanı Aktif

Source İnternette Yazarak Başarı Elde Etmek İçin, Aklına Takılan Tüm Soruları Sorabileceğin, Düşüncelerini Paylaşabileceğin Bir Alan Hazırladım. Bugün, “ Online Yazarlık Bülteni ” için yepyeni bir eklentiyi ihtiyacı olan tüm yazarlarımıza duyuruyorum: Online Yazarlık Bülteni Sohbet Alanı

Yazarken Yapmayı Bıraktığım 6 Şey (Başarmak İçin Sen de Yapmalısın)

Source Birçok insan yazar olmak istiyor, AMA... Sanırım, insanların büyük bir kısmı yazarlar hakkında şöyle düşünüyorlar. Yazarken, ipek veya keten giysiler içinde… hatta bazen pijamalarla… elinde her zaman kahve fincanı veya uzaklara bakan bir bakışla, esintili ortamlarda otururken… parmakları aynı bir piyanistin ki gibi klavyede dans ederken.