Ana içeriğe atla

Kayıtlar

Şubat, 2024 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

2024 Yılında Yazarlar için En Çok Kazandıracak 5 Blog Fikri

  Photo by   Artem Sapegin   on   Unsplash Size pasif gelir olarak, bloğunuzda yazacağınız konular için bunları neden göz önünde bulundurmanız gerektiğini anlatacağım.

Yazarların Başına Asla Kötü Şeyler Gelmez

  Photo by   Marvin Meyer   on   Unsplash Aşağıdaki cümleyi bugün okudum ve hemen bana bu yazıyı yazma fikrini getirdi. Bu alıntı, M. Furey adlı efsanevi bir metin yazarından geliyor.

Friend of Medium Nedir? Bu Formül İle Medium'da Daha Fazla Kazan

Source: medium.com   Medium’un Açıklaması; “Yeni üyelik seviyemizle yazarlara 4 kat daha fazla kazandırıyoruz.” Önemli Not:  Aşağıda okuyacağınız yazı “ The Medium Blog ” ‘da “ Alex Benzer ” tarafından 27 Kasım 2023 — TR saati ile 21:40’da İngilizce olarak yayınlanmıştır. Yazı, İngilizce orjinalinden, Türkçe’ye benim tarafımdan çevrilmiştir. Çeviride hatalar varsa şimdiden tüm okuyucularımdan özür dilerim.

Dikkat!!! — Medium’da Az Kalsın Dolandırılıyordum.

  Source Son zamanlarda birçok yabancı yazarın, Medium’da clone (kopya) hesapları oluşturularak, diğer Medium kullanıcılarının dolandırıldığına dair hikayeler görüyordum. “Medium’da bir insan nasıl dolandırılabilir ki?”  diyerek bu vb. hikayeleri pek önemsemeyip okumadım ve görmezden geldim.

Medium'da 2 Yılda Nasıl 5.000 Takipçi Kazandım

Unsplash Medium’da düzenli olarak yazmak ve bir kitle oluşturmak önemlidir. Platformu sadece amatör düzeyde yazılar yazmak için kullanıyor olsanız bile şimdiden geleceğiniz için çok büyük adımlar atıyorsunuz. İnternette sürekli olarak içerikler yayınlarsanız. Hiç ummadığınız bir anda, yeni iş fırsatlarının kapınıza geldiğini görürsünüz.

Deneyimli Bir Yazar’dan, Yazınızı Anında Geliştirmek için 10 İpucu

Source Yazmak, her zaman daha iyi düşünmenize ve iletişim kurmanız yardımcı olur Hikayelerimiz bizi okurlarımızla kişisel düzeyde birbirimize bağlar.